Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2010 12:16 - Как да създам свой екип
Автор: 6via Категория: Бизнес   
Прочетен: 1399 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.08.2010 14:20


                                    Как да създам свой екип 


Добре дошли скъпи партньори! 

Темата на която искам да обърнем внимание е "Как мога да създам свой екип”. Създаването на екип (система) е много важен момент във всеки вид дейност, дори, бих казал, че този процес е свързан с изработването на определени навици. Когато успеем да създадем тази система, в бъдеще, тя започва да работи сама, а вие сте само участник в този механизъм. И така, аз съм се помъчил да обобщя цялата тази система, този механизъм в една формула, ако искате можем да я наречем "Формулата на успеха". 
                                             
Знания + Действия = УСПЕХ 
Това е всичко което Ви трябва за да стигнете до целта си. Има три думи в тази проста формула. И сега, нека да погледнем какво се крие зад всяка дума от нея. 
Знания. 
Всеки разбира, че без знания не може да се движи напред. Да предположим, че Вас са Ви сложили пред стругарна машина, и са Ви казали: " Ако изработите този детайл, Вие ще получите един милион." Да, един милион на нас ни трябва, но ние не знаем как да работим на тази машина. По същият начин се чувстват и всички „нови партньори”, които влизат в програмата 6via и просто не знаят какво да правят след това. В най-добрия случай те чакат, докато някой им обясни, а в най-лошия те дори забравят, че някога са си правили регистрация. Това показва статистика. 
И така, какво трябва да знаем не само за да останем в този бизнес, но също така той да  започне да действа и най-важното, да постигнем успех в него? 
На първо място, ние трябва добре да познаваме нашият бизнес, този в който искаме да работим и да успеем. Информацията за този проект (6via DeSOHO) винаги ще расте, и вие може би сте забелязали колко бързо той се развива, че понякога е направо невъзможно да следиш за всички новини.
Но нашата задача е да обобщим цялата информация за този бизнес, за да може лесно и с няколко думи да предадем същността му. Предлагам да създадем един вид мини-презентация. Нея, разбира се, можете да промените или допълните, но най-важното е да не промените същността и, а именно, че партньорската програма на 6via е най-лесната и достъпна програма за всички. Аз съм обобщил това в три пункта: 
1 - Безплатна регистрация за цял живот; 
2 - ниска начална цена; 
3 - проста маркетингова система. 
А сега и самата мини-презентация: 
Компания DeSOHO – това е глобална маркетингова система, която е създала платформа за търговия между различните видове предприемачи и дружествата с възможност за продажба на стоки и насърчаване на бизнеса чрез интернет. DeSOHO е създала много различни видове бизнес - инструменти за воденето на успешен бизнес. На първо място – това е хостинг (местонахождението на сайта в интернет), в който всеки лесно може да създаде своя интернет страница със собствено домейн име. На този сайт има вградени панели за регистрация и плащания чрез системата на Paypal. С цел привличането на нови партньори на
DeSOHO, от 1-ви януари 2010г., в компанията започва работа и програмата на 6via Affiliate Network Platform.
   
За 6VIA. 
     Тази програма е била известна като  Solar E-business, но по-късно е преименуван
a на 6VIA. Създателите и са обявили, че тя винаги ще си остане безплатна. 
    В проект 6VIA  не е задължително да сте активен член, за да започнете да печелите пари, тъй като тази оригинална програма позволява на всичките и участници да печелят пари, дори и на тези, които не са инвестирали и стотинка в нея. 
  
По какъв начин работи програмата на 6VIA?. 
Има 4 начина за печелене на пари: 
- Печалба от общата група;
- Печалба от личната група, до 10то ниво;
- Печалба от продажбата на продуктите собственост на компаниите партньори (Desoho, Google Adsense, Click Bank); 
- Процент от продажбите на продукти на компанията, на хора,  които Вие сте поканили в 6via 
  А сега нека бързо да минем през всички 4 пункта. 
   
1. Създаване на профила Ви - безплатно! 
    
2. Ранговете в компанията.  
Вие трябва да разбере добре този процес. Има 6 степени, 0-5: 
5-и ранг - 50 активни партньори на
1во ниво във вашата лична група; 
4-и ранг - 20 активни партньори на
1во ниво във вашата лична група; 
3-и ранг - 10 активни партньори на
1во ниво във вашата лична група;  
2-и ранг - 5 активни партньори на
1во ниво във вашата лична група;
1-и ранг – 1 активен партньор на
1во ниво във вашата лична група;
 Също така можете да станете 1ви ранг, когато станете активен (платите вашето  членство) 
Ранг 0 - 0 активни партньори на
1во ниво във вашата лична група; това е момента когато започвате свой собствен бизнес. 
    
3. Приход от личната група: 
Доходът, който можете да получавате от 1во ниво е неограничен - колкото повече партньори имате, толкова повече и пари ще получите.
Ще Ви кажа, че: 100 точки = $ 1. 
Това е основното правило. Вие получавате по 200 точки за партньор, който се регистрира под вас или извършва покупка на стока от доставчика (провайдера). $ 2 Вие получавате за активирането на един партньор, без да  купувате нищо сам. 6via пише с дебел черен шрифт на сайта: "Вие не трябва да сте активен член, за да печелите от 1во ниво." 
ВАЖНО: НЕ СПИРАЙТЕ ДА ТЪРСИТЕ нови партньори на 1во ниво. 
Има много начини за привличане, ВИЕ ПРОСТО С ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ как да  правите това. Нищо не губите, а в дългосрочен план можете да намерите добри хора с които да работите и в бъдеще. Никога не знаете  откъде може да се появи нов партньор, освен това, колкото повече са активните Ви партньори на 1во ниво, толкова по-висок ще бъде и Вашият рейтинг. 
     
4. Начало на сериозните печалби: Лична група 
След като платите таксата от $ 19.95 за Вас ще се открият 10 нива, от които вие ще получавате пари. На 2ро ниво активните партньори ще Ви дават по 300 точки. Имайте предвид, че това е стабилен доход, който ще получавате всеки месец на 7мо число. За 3-то ниво получавате по 100 точки за всеки активен партньор, за 4то ниво - 40 цента и от 5 до 10 ниво по 20 цента. 
Ако запълните първите 3 нива на личната си група, Вие ще започнете да получавате добри доходи. И колкото повече нива запълвате, толкова повече пари ще получите от личната група . 
Компания DeSOHO предлага и друг вид доход, ако станете член на Elite Group. Този бонус ще Ви осигури доход в размер на 2% от световният оборот на DeSOHO.
Надявам се, не сте забравил все още формулата  ЗНАНИЯ + ДЕЙСТВИЯ = УСПЕХ 

Отиваме към втората част на нашата формула - Действието. 
Аз често задавам един и същ въпрос на партньорите си: "Какво бихте направили, ако компания" Тойота " Ви предложи да станете неин представител и да получавате добър % от продажбите на автомобилите и? Тя ще Ви даде всичко – красиви нови коли, с красив салон отвътре. 
Единственото препятствие  - всичко това се намира в пустинно място. " Какво ще направите? Разбира се, Вие можете да се откажете от това предложение, но след това никога не бихте стигнали до обещаната награда, а мечтите Ви ще си останат просто мечти. Или все пак ще решите да опитате? Но тогава, запрятайте ръкави – чака Ви много работа. Аз не просто така дадох този пример към нашият бизнес. Компания DeSOHO ни предоставя всички инструменти за развиване на бизнеса ни и дава гаранции за спазване на правилата за плащане. А на всички активни партньори, аз обещавам да направя безплатен сайт на Български като моя –
http://6viausd.100free.com . И какво трябва да направим, както се казва, за да „счупим леда”??. Добре! Вие трябва да направите първата крачка. И когато я направите, ще има и втора и трета… и 100 и 1000 и т.н.т. 
Но как да се направи тази първа стъпка? Какво не Ви дава да я направите? Повече от сигурен съм, че това е несигурността в собствените Ви възможности и липсата на вяра в успех в бизнеса. Какво да направите? Необходимо е да се пропиете от идеята, че ако искате да правите онлайн бизнес, това е най-доброто предложение, което можете да намерите в момента. Поради тази причина по-добре да изхвърлите всички мисли от главата си като "Дали ако потърся мога и да намеря нещо по-интересно или по-лесно в Интернет." Не, това е! Дошло е времето и часът в който трябва да действате. Колкото и да Ви мотивирам на тази стъпка, решението, което трябва да приемете е ВАШО! И веднага след като решението бъде взето, Вие запалвате искра, която никога повече няма да изгасне, и която ще осветява пътят към вашия успех. 
Така, че се надявам да сте готови! А какво означава думата ДЕЙСТВИЕ в нашата формула за успех? 
На нас с вас ни предстои да изучим една от съвременните професии – тази на маркетолога . Не се притеснявайте, нищо сложно в нея няма, това отново е една система (програма) от определени действия. Не забравяте – ние с вас създаваме система. Надявам се
да разбирате какво е заложено в думата ДЕЙСТВИЕ , а именно доверие и желание за постигане на успех. Ако в тази формула отсъства дори и едно от съставящите я звена, ние можем да не достигнем до желания резултат и формулата за нас няма да проработи. И вие ще имате още една причина за да ме обвините, че всичко това е глупост и че нищо не работи.
Но аз с пълна отговорност мога да заявя – ТЯ РАБОТИ! 
И ако съм достигнал някакви резултати, то това е само благодарение на тази формула. Аз съм обикновен човек с обикновен „багаж”  от знания и никой никога нищо не е правил за мен. Всичко което съм правил е да изучавам този бизнеса и да ДЕЙСТВАМ. Това е всичко!
По повод за ДЕЙСТВИЯТА, аз ще давам още много съвети, а също така ще се постарая да измисля някакъв план. Нека да го наречем "План за действие". Единственото нещо, за което искам да Ви помоля е да ми дадете малко време за да го обмисля и да успея да сформирам някакъв материал.
Другото нещо, което е много важно за мене - това е вашето участие в тази тема. Ако имате някакви мисли, мнения или допълнения, моля пишете ми или се свържете с мен чрез
Email – nick860507@gmail.com . Защото ние сме екип и сега ние се стараем да създадем една система по която да работим, която трябва да се дублира, т.е. да се предава независимо от времето и разстоянието.

Послепис
Напомням на всички мои партньори, че всички активни членове имат право на безплатен сайт като моя 
http://6viausd.100free.com. Моля, не се притеснявайте, а дори настоявайте за безплатен сайт от мен. Също така, напомням Skype –    nick_harkov
С уважение
: Николай Георгиев
Ние сме най-успешната група в света!





Тагове:   маркетинг,   обучение,   как,   МЛМ,   Мрежов,   ниво,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 6via
Категория: Бизнес
Прочетен: 21835
Постинги: 6
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031